Geplaatst op 20 juli 2021

Vrienden/Vriendinnendag KRJ op 20 september in Museum Krona

Op maandag 20 september van 13.30 tot omstreeks 17.00 uur organiseert de Katholieke Raad voor het Jodendom (KRJ) weer een bijzondere middag voor alle Vrienden en Vriendinnen van de KRJ. Locatie: Museum Krona in het Brabantse Uden.

Programma
Deze middag zal allereerst over recente ontwikkelingen bij de KRJ worden gesproken. Vervolgens is er een inleiding over de tentoonstelling Tussen Werelden; Chagall & hedendaagse kunstenaars, die op dat moment (nog) in Krona te zien is. De inleiding wordt, hoewel nog onder voorbehoud, verzorgd door Jaël Cahen, oud-directeur van het Joods Historisch Museum in Amsterdam. Daarna vindt een rondleiding plaats langs de bezienswaardige tentoonstelling. Naast dit inhoudelijke en informatieve gedeelte, is er ruimschoots gelegenheid tot contact, ontmoeting en overleg. Een hapje en een drankje worden uiteraard niet vergeten!

Kosten:
De kosten voor deelname aan deze Vrienden-/Vriendinnendag is voor leden gratis. Personen die niet vriend of vriendin van de KRJ zijn, betalen € 20,-. Een handig weetje: Vrienden of Vriendinnen van de KRJ betalen per jaar ook maar (minimaal) € 20! Voor meer info: klik hier.
Alle deelnemers (Vriend/Vriendin of niet) verzorgen zelf hun toegang tot het museum (Museumkaart: gratis; voor anderen € 9)!

Praktische informatie:
Datum: maandag 20 september 2021
Locatie: Museum Krona, Uden
Opgave voor deelname: bij de secretaris van de KRJ, Roman Gruijters, via info@katholiekeraadjodendom.nl


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.