De KRJ heeft ook UW steun nodig!

De Katholieke Raad voor het Jodendom (KRJ) zet zich in voor het vergroten van de kennis onder katholieken over het Jodendom en goede betrekkingen met de Joodse gemeenschap in Nederland. Daar hebben wij uw steun voor nodig!

U kunt ons op verschillende manieren steunen, van een jaarlijkse bijdrage tot een eenmalige donatie.


1. Word Vriend/Vriendin van de KRJ voor € 20,- per jaar

Door Vriend/Vriendin te worden van de KRJ ondersteunt u de KRJ bij o.a. het realiseren van allerlei dialoogprojecten, waaronder de Kardinaal Willebrandslezing, als ook bij het online houden van een aantrekkelijke website.

Vrienden en vriendinnen van de KRJ betalen geen entree voor de jaarlijkse ontmoetingsdag, krijgen regelmatig een e-nieuwsbrief toegestuurd als ook gratis publicaties.

2. Word VIP van de KRJ voor € 100,- per jaar

U kunt ook VIP worden van de KRJ. Als VIP stelt u de KRJ met een jaarlijkse bijdrage van € 100 nog beter in staat om dialoogactiviteiten te organiseren en de website aantrekkelijk te houden. Als VIP geniet u enkele voordelen.

Als VIP ontvangt u namelijk binnen een paar maanden na aanmelding een boek over de dialoog tussen jodendom en christendom ter waarde van ca. € 20,-. Ook betaalt u geen entree voor de jaarlijkse ontmoetingsdag, krijgt u regelmatig een e-nieuwsbrief toegestuurd als ook gratis publicaties.

3. Steun ons met een eenmalige donatie
Uiteraard kunt u de KRJ altijd steunen met een eenmalige donatie. De KRJ heeft de ANBI-status. Giften zijn daarmee fiscaal aftrekbaar.

Bent u bereid minimaal € 500,- te doneren, dan zijn wij graag bereid om voor u een spreker/spreekster te regelen voor u/uw organisatie op het terrein van de dialoog tussen jodendom en christendom.

Hoe reageren?
U kunt ons via info@katholiekeraadjodendom.nl laten weten hoe u ons wilt steunen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw steun af te handelen. Hartelijk dank voor uw steun!

Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer NL39 INGB 0007 9166 52 van de KRJ.

Naam instelling: Katholieke Raad voor het Jodendom/ KRJ.
RSIN-nummer: 824 19 00 26

Postbus 13049
3507 LA Utrecht
T 030 2326931/2326925
E redactie@katholiekeraadjodendom.nl
zie ook: www.dagvanhetjodendom.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.