Geplaatst op 3 februari 2024

5-7 april 2024: OJEC-weekend in De Weyst

Reeds meer dan dertig jaar komen joden en christenen tijdens het zogeheten ‘OJEC-weekend Leren & Vieren’ (jaarlijks) bijeen om elkaar beter te leren kennen: persoonlijk en op religieus gebied. Ook dit jaar wordt er weer een OJEC-weekend georganiseerd, en wel van van 5 t/m 7 april 2024. Het thema is: Liefde.

Vorig jaar werd een nieuwe plek gekozen: De Weyst in het Brabantse Handel. Het is een voormalig klooster, waar een van de eerste biologische tuinen werd gecreëerd. Voor meer info: https://www.deweyst.nl/.

Het is weer als vanouds een weekend: van vrijdag later in de middag tot zondag in de middag.

Thema
Het thema dit jaar is Liefde! In deze roerige en onbestemde tijden is liefde nog belangrijker dan als de wereld in rustiger vaarwater verkeert.
Aan de invulling van het thema wordt gewerkt.

Kosten
De kosten zijn € 230 per persoon, waarvan het OJEC per persoon € 100 subsidieert. Dus feitelijk € 130 per persoon aan deelname. (In vergelijking zijn de deelnemerskosten iets omhoog gegaan vanwege de hogere stookkosten). Daarvoor krijg je twee overnachtingen, zes maaltijden, een inspirerend programma én waardevolle ontmoetingen op een bijzondere plek.

Aanmelden
In totaal is er plaats voor 50 deelnemers (in principe in 2-persoonskamers, tenzij er minder dan 50 deelnemers zijn). De Weyst wordt dit weekend alleen gebruikt door deelnemers aan het OJEC-weekend: er zijn dat weekend geen andere groepen.

Aanmelden kan via info@ojec.org.

Bron: OJEC


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.