Steun de KRJ!

De Katholieke Raad voor het Jodendom (KRJ) zet zich in voor het vergroten van de kennis onder katholieken
over het Jodendom en goede betrekkingen met de Joodse gemeenschap in Nederland. Daar hebben wij uw steun voor nodig!

U kunt ons op verschillende manieren steunen, van een jaarlijkse bijdrage tot een eenmalige donatie.


1. Word Bronzen Vriend/Vriendin van de KRJ voor € 20,- per jaar

Door Vriend/Vriendin te worden van de KRJ voor een jaarlijks bedrag van tenminste € 20,- ondersteunt u de KRJ bij o.a. het realiseren van allerlei dialoogprojecten, waaronder de Kardinaal Willebrandslezing, als ook bij het online houden van een aantrekkelijke website.

Vrienden en vriendinnen van de KRJ betalen geen entree voor de jaarlijkse ontmoetingsdag, krijgen regelmatig een e-nieuwsbrief toegestuurd als ook gratis publicaties.
___

2. Word Zilveren Vriend/Vriendin van de KRJ voor € 100,- per jaar

U kunt ook Zilveren Vriend/Vriendin worden van de KRJ. Als Zilveren Vriend/Vriendin stelt u de KRJ met een jaarlijkse bijdrage van tenminste € 100 nog beter in staat om dialoogactiviteiten te organiseren en de website aantrekkelijk te houden. Als Zilveren Vriend/Vriendin geniet u de volgende voordelen:

– Als Zilveren Vriend/Vriendin ontvangt u binnen een paar maanden na aanmelding een boek over de dialoog tussen jodendom en christendom ter waarde van ca. € 20,-.
– Ook betaalt u geen entree voor de jaarlijkse ontmoetingsdag, krijgt u regelmatig een e-nieuwsbrief toegestuurd als ook gratis publicaties.
___

3. Word Gouden Vriend/Vriendin van de KRJ voor tenminste € 250,- per jaar

Denkt u eraan om Gouden Vriend/Vriendin te worden van de KRJ? Als Gouden Vriend/Vriendin stelt u de KRJ met een jaarlijkse bijdrage van tenminste € 250 heel goed in staat om dialoogactiviteiten te organiseren en de website aantrekkelijk te houden. Als Gouden Vriend/Vriendin geniet u de volgende voordelen:

– Als Gouden Vriend/Vriendin ontvangt u binnen een paar maanden na aanmelding een boek over de dialoog tussen jodendom en christendom ter waarde van ca. € 40,-.
– Ook betaalt u geen entree voor de jaarlijkse ontmoetingsdag, krijgt u regelmatig een e-nieuwsbrief toegestuurd als ook gratis publicaties.
– Indien gewenst zijn wij graag bereid voor u een spreker/spreekster te regelen voor u/uw organisatie op het terrein van de dialoog tussen jodendom en christendom.
___

4. Steun ons met een eenmalige donatie

Uiteraard kunt u de KRJ altijd steunen met een eenmalige donatie. De KRJ heeft de ANBI-status. Giften zijn daarmee fiscaal aftrekbaar.

Bent u bereid minimaal € 500,- te doneren, dan zijn wij graag bereid om voor u een spreker/spreekster te regelen voor u/uw organisatie op het terrein van de dialoog tussen jodendom en christendom.
___

Hoe reageren?
U kunt ons via info@katholiekeraadjodendom.nl laten weten hoe u ons wilt steunen. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw steun af te handelen. Hartelijk dank voor uw steun!

Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer NL39 INGB 0007 9166 52 van de Financiële Administratie VKRJ.

Naam instelling: Katholieke Raad voor het Jodendom/ KRJ.
RSIN-nummer: 824 19 00 26

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.